روش فريز كردن باميه خورشتي
![روش فريز كردن باميه خورشتي روش فريز كردن باميه خورشتي](https://nody.ir/wp-content/uploads/2023/09/بامیه-600x370.jpg)
بامیه یکی از آن سبزیجات خوشمزه و مخصوص تابستان است. از بامیه در خورش و تهیه ترشی استفاده می شود. بنابراین، در خارج از تابستان، ممکن است بخواهید خورش بامیه بخورید. پس راه حل چیست؟ راه حل این است که بامیه را در تابستان منجمد کنید. با انجماد بامیه در تمام فصول سال می توانید از این محصول ویژه بهره مند شوید. برخی از آنها در تابستان امسال خشک می شوند. برای تازه نگه داشتن سبزی هایتان در تابستان، بهتر است آنها را فریز کنید. به این ترتیب خورش ها و ترشی های شما جلوه زیباتری خواهند داشت.
چه غذاهایی برای قلب مفید است؟ را در نودی بدانید.
فریز کردن بامیه ها
مرحله 1: بامیه ها را به مدت 10 دقیقه در آب و سرکه سفید قرار دهید تا باکتری های آن از بین بروند.
مرحله 2: بامیه ها را با هر روشی که می دانید بخارپز کنید تا زمانی که بامیه ها نرم شوند.
مرحله 3: در این مرحله بامیه ها را بسته بندی می کنیم. برای این کار از کیسه های فریزر و زیپ قفل استفاده کنید تا بامیه های خود را تازه نگه دارید.
نکات مهم در فریز کردن بامیه ها
قبل از انجماد بامیه، حتما ساقه ها را به صورت مخروطی برش دهید. البته یادتان باشد که ساقه ها را زیاد نبرید و بعد از بریدن ساقه ها، محتویات داخلی بامیه ها دیده نمی شود.
هوا را از کیسه فریزر خارج کنید
هنگام بسته بندی بامیه در کیسه های فریزر یا حتی کیسه های زیپ دار، هوای کیسه را خارج کرده و در فریزر قرار دهید.
بسته بندی بامیه خام
بامیه خام را می توانید منجمد کنید، اما بامیه خام منجمد ماندگاری بسیار کمتری نسبت به بامیه پخته یا سرخ شده دارد، بنابراین باید در اسرع وقت مصرف شود.
به تاریخ توجه کنید
بعد از بسته بندی و یخ زدن بامیه ها، با استفاده از برچسب روی بسته بامیه تاریخ روز را علامت بزنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0