قمر در عقرب چیست؟
پدیده نجومی
قمر در عقرب، یکی از پدیدههای نجومی است که در آن قمر (ماه) در مرحله پرتوان خود به مقابله با ستارههای عقرب قرار میگیرد. در این حالت، قمر به شدت درخشان به نظر میرسد و به خاطر تمایل افراد به تصور آن به عنوان نشانهای از نحس و بد یومی و بد شانسی تلقی می کنند.
این پدیده در واقع نتیجه ترکیبی از موقعیتهای نجومی است که در آن زاویه بین خط مشی حرکت قمر و خط مشی حرکت خورشید به یک اندازه با زاویه بین خط مشی حرکت ماه و خط مشی حرکت خورشید میرسد. در این حالت، قمر به شدت درخشان به نظر میرسد.
قمر در عقرب از نظر ستاره بینی
قمر در عقرب پدیدهٔ نجومی عبور کره ماه از زمینه صورت فلکی عقرب یا از امتداد برج فلکی عقرب است که هر ماه قمری یک بار رخ میدهد و معمولاً دو تا سه روز طول میکشد. در ستارهبینی از قدیم، پدیدهٔ قمر در عقرب نشان از واقعهای شوم دانسته میشدهاست.
در نجوم، عقرب یکی از ۱۲ برج دوازدهگانهٔ منطقه البروج است. این برج از ۱۵ درجهٔ عرض شمالی تا ۲۴ درجهٔ عرض جنوبی را در بر میگیرد. عقرب در میان برجهای دوازدهگانه، هشتمین برج است و با نماد عقرب نشان داده میشود.
در ستارهبینی، عقرب نماد خطر، خشم، نفرت، انتقام و مرگ است. به همین دلیل، در گذشته، اعتقاد بر این بود که قمر در عقرب نشان از اتفاقات ناگوار و شوم است.
قمر در عقرب در روایات
در برخی از روایات اسلامی نیز به قمر در عقرب اشاره شده است. در روایتی از امام صادق علیهالسلام آمده است:
«هر کس در حالی که قمر در عقرب است سفر کند یا ازدواج کند، خیری نمیبیند.»
کارهایی که در قمر در عقرب نباید انجام داد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0