تاریخ انتشار : جمعه 1 دسامبر 2023 - 9:41
1139 بازدید
کد خبر : 3962

راه های درمان سریع خانگی کبد چرب

راه های درمان سریع خانگی کبد چرب

پر خوری و استفاده از نوشیدنی ها و مواد غذایی نا سالم باعث به وجود آمدن بیماری هایی در انسان می شود که یکی از این بیماری های، کبد چرب است در ابتدای این مقاله به معرفی کبد چرب و انواع آن خواهیم پرداخت و سپس به سراغ راه های درمان این نوع از بیماری

پر خوری و استفاده از نوشیدنی ها و مواد غذایی نا سالم باعث به وجود آمدن بیماری هایی در انسان می شود که یکی از این بیماری های، کبد چرب است در ابتدای این مقاله به معرفی کبد چرب و انواع آن خواهیم پرداخت و سپس به سراغ راه های درمان این نوع از بیماری خواهیم رفت.

کبد چرب چیست؟

کبد چرب ناشی از انباشته شدن چربی های سلول های کبد به وجود می آید. در کبد انسان وجود چربی یک امر بسیار طبیعی است اما اگر میزان وجود کربی بیش  از 5 الی 10 درصد باشد فرد دچار بیماری کبد چرب است و حال باید به فکر درمان این بیماری باشد.

انواع بیماری کبد چرب

انواع-بیماری-کبد-چرب راه های درمان سریع خانگی کبد چرب

بیماری کبد چرب دو نوع دارد

علت اصلی بیماری کبد چرب الکلی مصرف بیش از حد الکل است به غیر از مصرف بیش از حد الکل بیماری هایی مانند داشتن فشار خون، چاقی، کلسترول خون بالا، دیابت نوع 2، هپاتیت ویروسی و … از عوامل به وجود آمدم کبد چرب هستند.

تا به امروز علم پزشکی، راه درمان قطعی برای این بیماری شناسایی نکرده است اما عواملی و راه های درمانی هستند که باعث کاهش چربی در کبد می شود و می توان عوارض منفی این بیماری را با تغییر سبک زندگی، رژیم غذایی سالم و درمان های خانگی کاهش داد.

راه های خانگی درمان کبد چرب

راه-های-خانگی-درمان-کبد-چرب راه های درمان سریع خانگی کبد چرب

در این بخش از این مقاله به بررسی راه های خانگی درمان کبد چرب خواهیم پرداخت.

لیمو ترش

لیموترش سرشار از ویتامین سی است این ویتامین با داشتن خواص آنتی اکسیدانی به کبد کمک می کند تا با تولید آنزیمی به نام گلوتاتیون، اثرات سموم موجود در کبد را خنثی کند. به همین دلیل، لیموترش به دلیل دارا بودن خواص سم زدایی به عنوان یک درمان خانگی برای کبد چرب شناخته می شود و به بهبود کبد چرب کمک می کند همچنین ترکیب دیگر موجود در لیموترش نارنج نام دارد و در کاهش التهاب کبد موثر است.

آبِ نصف لیمو را بگیرید و در یک لیوان آب بریزید و بنوشید و این کار را دو تا سه بار در روز به مدت چند هفته تکرار کنید. همچنین می توانید دو تا سه عدد لیمو را برش دهید و در یک کاسه آب بریزید و در فواصل منظم بنوشید.

سرکه ی سیب

سرکه سیب به دلیل خواص مغذی که دارد به کاهش تجمع چربی در کبد کمک می کند و در کاهش وزن موثر است. سرکه سیب همچنین از عملکرد کبد پشتیبانی می کند و التهاب کبد را کاهش می دهد.

یک قاشق غذا خوری سرکه سیب خام و تصفیه نشده را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید همچنین می توانید عسل نیز اضافه کنید و دو بار در روز، قبل از غذا مصرف کنید. این کار را چند ماه به صورت مداوم انجام دهید و تاثیر آن را در سلامتی و کاهش چربی کبد خود ببینید.

گیاه قاصدگ

گیاه قاصدک یک گزینه عالی برای درمان کبد چرب است. این گیاه به تجزیه چربی تجمع یافته در کبد کمک می کند و عملکرد کبد را بهبود می بخشد و یک داروی گیاهی برای کبد چرب است. بر اساس مطالعه منتشر شده در سال 2013 ، عصاره برگ قاصدک ممکن است در پیشگیری و درمان چاقی مرتبط با کبد چرب غیر الکلی موثر باشد.

یک قاشق چای خوری ریشه قاصدک خشک شده را به یک فنجان آب داغ اضافه کنیدو توسط یک درپوش روی آن را به مدت 5 الی 10 دقیقه بپوشانید همچنین می توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید تا از خواص عسل نیز استفاده کنید و نوشیدنی شما خوشمزه تر شود. سه فنجان از این نوشیدنی را هر روز بنوشید و این کار را چند هفته دیگر انجام دهید. همچنین می توانید از برگ های قاصدک در تهیه سالاد و غذا استفاده کنید.

چای سبز

طبق مطالعه ای که در سال 2013  در مجله بین المللی پزشکی مولکولی منتشر شد، چای سبز که سرشار از کاتچین است، به بهبود عملکرد کبد و کاهش چربی کبد در بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک می کند همچنین، چای سبز یکی از بهترین دمنوش و نوشیدنی های چربی سوز است و به کاهش وزن کمک می کند.

شیرین بیان

می توانید از شیرین بیان برای درمان بیماری های کبدی، به ویژه کبد چرب غیر الکلی استفاده کنید طبق تحقیقات انجام شده، عصاره ریشه شیرین بیان در کاهش فعالیت ترانس آمینازها (شامل آلانین آمینوترانسفرازها و آسپارتات آمینوترانسفرازها) در کبد چرب غیر الکلی موثر است. شیرین بیان همچنین از تأثیرات منفی فلزات سنگین و سموم بر کبد جلوگیری می کند.

برای فهمیدم راه های سریع لاغری کلیک کنید.

زرد چوبه

زردچوبه با آنتی اکسیدان های ارزشمند خود می تواند یک درمان خانگی موثر برای کبد چرب باشد. طبق مطالعه ای که در سال 2008  در مجله طب چینی منتشر شد، زردچوبه ممکن است از بیماری کبد چرب جلوگیری کند. با این حال، مطالعات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

درمان کبد چرب با زردچوبه بر اساس خاصیت آن در افزایش هضم چربی در بدن است، بنابراین از تجمع چربی در کبد جلوگیری می کند همچنین زردچوبه به سم زدایی کبد کمک می کند.

پاپایا

میوه و دانه های میوه ی پاپایا یکی از بهترین راه های درمان کبد چرب است همچنین این میوه در چربی سوزی بسیار موئر عمل می کند و بر اساس آیورودا که علمی باستانی در هندوستان است که بر پایه طبیعت درمانی است این میوه را نیز در درمان کبد چرب بسیار موثر می داند.

سبزیجات خام

بر اساس مطالعه ای که در مجله European Medicinal Chemistry  منتشر شد، ترکیبات طبیعی موجود در سبزیجات، میوه ها و گیاهان دارویی در درمان کبد چرب بسیار مفید هستند و جزء داروهای گیاهی برای کبد چرب محسوب می شوند. بنابراین، بسیار مهم است که این مواد را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

یک راه عالی برای استفاده کردن از خواص سبزیجات این است که آب آنها را بکشید. به این ترتیب می توانید آسیب کبد را تا حد زیادی جبران کنید. نوشیدن آب سبزیجات هضم و جذب را آسان تر می کند. سبزیجاتی مانند کلم پیچ، کلم، کاهو، گل کلم، کلم بروکلی، مارچوبه، چغندر و کرفس در سم زدایی کبد موثر هستند.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین به دلیل داشتن پتاسیم بالا برای تمیز کردن کبد مفید است. یک سیب زمینی شیرین دارای حدود  700 میلی گرم پتاسیم و مقدار زیادی ویتامین C، ویتامین D و ویتامین B6 اس. علاوه بر این، منیزیم و آهن نیز در سیب زمینی شیرین یافت می شود سیب زمینی شیرین طعم مطبوعی دارد و قند موجود در آن به آرامی وارد جریان خون می شود بنابراین، باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی شود بسیاری از غذاهای خوشمزه را می توانید با کمک سیب زمینی شیرین تهیه کنید.

موز

وجود 470  میلی گرم پتاسیم و سایر مواد مغذی در موز آن را به میوه مفیدی برای پاکسازی کبد تبدیل می کند خوردن موز به هضم غذا کمک می کند، فلزات سنگین و سموم را از بدن خارج می کند و موز را برای درمان کبد چرب مفید می کند.

کلام آخر

در این مقاله از مقاله های مجله ی نودی به بررسی کبد چربی و انواع روش های درمانی آن پرداختیم شما هم می توانید تجربیات خودتان را از ابتلا به این بیماری و راه های درمان آن برای ما کامنت کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.