تاریخ انتشار : جمعه 8 دسامبر 2023 - 21:41
927 بازدید
کد خبر : 4084

دلایل خروپف در زنان چیست؟

دلایل خروپف در زنان چیست؟

درحقیقت وقتی صحبت از خروپف می شود، احتمالاً در محافل خانوادگی مورد شوخی و خنده قرار می گیرید. اما خروپف شبانه موضوع مهمی است که باید جدی گرفته شود. بارزترین مشکل خروپف، برهم زدن آسایش همسر یا سایر اعضای خانواده است که در همان اتاقی می خوابند که فرد خروپف می کند. این افراد به

درحقیقت وقتی صحبت از خروپف می شود، احتمالاً در محافل خانوادگی مورد شوخی و خنده قرار می گیرید. اما خروپف شبانه موضوع مهمی است که باید جدی گرفته شود.

بارزترین مشکل خروپف، برهم زدن آسایش همسر یا سایر اعضای خانواده است که در همان اتاقی می خوابند که فرد خروپف می کند. این افراد به دلیل خروپف ناخوشایند نمی توانند شب ها راحت بخوابند. نفخ معده می تواند یک مشکل جدی برای افرادی باشد که با هم زندگی می کنند و باعث جدایی زوج ها از اتاق خوابشان می شود.

اما خروپف در شب فقط صدای آزاردهنده اطرافیان شما نیست. تحقیقات نشان می دهد که 75 درصد از افرادی که خروپف می کنند، آپنه انسدادی خواب دارند. آپنه خواب اختلالی است که در آن فرد به طور موقت در فواصل زمانی کوتاه تنفس می کند.

این اختلال قدرت این را دارد که خطر ابتلا به بیماری های دیگر از جمله مشکلات قلبی عروقی را افزایش دهد. محققان در بیمارستان هنر فورد در دیترویت، ایالات متحده، شواهدی یافته اند که نشان می دهد خروپف خطر مشکلات شریان کاروتید، شریان اصلی تامین کننده خون مغز را افزایش می دهد.

در افراد  دارای اضافه وزن، کلسترول بالا و کسانی که سیگاری هستند این خطرات بیشتر است. پس بهتر است به جای جابجایی بالش یا خروپف همسرتان هر چه زودتر به فکر درمان باشید.

fdtrew دلایل خروپف در زنان چیست؟

دلایل خروپف و عواملی که موجب آن می شود

 

خروپف هنگامی رخ می دهد که هوا در هنگام خواب آزادانه از طریق بینی و گلو عبور نکند. این امر باعث می‌شود که بافت‌های راه هوایی دهان و گلو ارتعاش کنند و باعث خروپف آشنا در هنگام خواب شود. بنابراین هر عاملی که باعث باریک شدن راه هوایی شود می تواند عامل خروپف باشد.

دلایل متعددی مثل آناتومی دهان و سینوس ها، مصرف الکل، آلرژی، سرماخوردگی و افزایش وزن همگی می توانند منجر به خروپف در هنگام خواب شوند. هنگام به خواب رفتن و به خواب رفتن عمیق پس از یک خواب سبک، ماهیچه های کام (کام نرم)، زبان و گلو شل می شوند. بافت گردن می تواند آنقدر شل شود که بخشی از راه هوایی را مسدود کرده و شروع به ارتعاش کند. هرچه مجرای هوا باریکتر باشد، فشار جریان هوا بیشتر می شود که باعث ایجاد لرزش بیشتر و صدای بلندتر می شود.

در ادامه به برسی عوامل بسیاری که باعث خروپف در زنان می شود خواهیم پرداخت.

همچنین بخوانید:دلایل سوزش ادرار در خانم ها چیست؟

آناتومی دهان باعث خروپف در زنان

 

کسانی که خروپف می کنند به طور کلی بافت اضافی در گلو و بینی خود دارند. تنفس دهانی در افرادی که بافت های نرم کم و ضخیم دارند و زبان کوچکی دارند یا زبانه بلندی دارند فضای کمتری برای عبور دارد و آنها را بیشتر مستعد خروپف می کند. افراد دارای اضافه وزن ممکن است بافت بیشتری در گلو داشته باشند که راه های هوایی را باریک می کند.

hghhvgv دلایل خروپف در زنان چیست؟

 

مصرف الکل دلیل خروپف

 

مصرف زیاد الکل قبل از خواب می تواند منجر به خروپف در هنگام خواب شود. برای اطلاع، الکل ماهیچه های گردن شما را شل می کند و واکنش دفاعی طبیعی بدن در برابر انسداد راه هوایی را کاهش می دهد.

 

مشکلات بینی که باعث خروپف می شود

معمولا انسداد مزمن بینی و یا انحراف تیغه بینی می تواند بر خروپف شما تأثیر بگذارد.

کم‌خوابی و خروپف

شل‌ شدن بیشتر بافت‌های گلو در اثر نداشتن خواب کافی می‌تواند باعث خروپف شود.

 

وضعیت خوابیدن و تاثیر آن در خروپف

وقتی به پشت می‌خوابید، خروپف‌تان بلندتر می‌شود زیرا جاذبه روی بافت‌های گلو، از جمله زبان کوچک شما ( اندام نرم و افتاده که در انتهای دهان آویزان است) و مجاری تنفسی شما را باریک می‌کند.

جمع بندی

آسان ترین روش برای درمان خروپف خفیف، ایجاد تغییر در سبک زندگی است. اگر اضافه وزن دارید و خروپف می کنید، کاهش وزن می تواند به شما کمک کند تا از شر این عادت ناخودآگاه خلاص شوید. پرهیز از مصرف الکل به خصوص در ساعات قبل از خواب نیز در کاهش شدت خروپف موثر است. خوابیدن به پهلو به جای پشت نیز می تواند به شما کمک کند کمتر خروپف کنید.

اگر هیچ کدام از درمان‌های خانگی برای خروپف برای شما (و به‌ویژه اعضای خانواده‌تان) کارساز نبود، به درمان‌های دیگری نیاز خواهید داشت. انتخاب درمان مناسب برای خوروپوف به علت آن بستگی دارد. برای درمان تورم و آپنه خواب پس از معاینات و آزمایشات لازم باید برای بهترین درمان به پزشک گوش و حلق و بینی مراجعه کرد.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

RSS عکس های جدیدRSS ویدائوRSS مسترسئوکارلینک های مرتبطپیوندهاRSS آکادمی ایران اسکین کرRSS ایران کریر فیلیمو