همبرگر یک ماده غذایی محبوب است که به طور گسترده در سراسر جهان مصرف می شود و به سختی می توان آن را به یک کشور اختصاص داد. با این حال، منشاء همبرگر به عنوان یک غذا را می توان در ایالات متحده جستجو کرد.
تصور میشود همبرگری که امروزه آن را میشناسیم، متشکل از یک گوشت گاو که بین دو نان سرو میشود، در اواخر قرن نوزدهم یا اوایل قرن بیستم در ایالات متحده اختراع شده است. منشا دقیق همبرگر موضوعی است که مورد بحث قرار گرفته است، اما به طور گسترده اعتقاد بر این است که در ایالت کانکتیکات، جایی که در نمایشگاه جهانی سنت لوئیس در سال 1904 عرضه شد، سرچشمه گرفته است.
از آن زمان، همبرگر به یک ماده غذایی اصلی در ایالات متحده و در سراسر جهان تبدیل شده است و اکنون در اشکال مختلف و با تنوع های مختلف از آن لذت می برند. امروزه همبرگر یکی از پرمصرف ترین غذاها در جهان است و اغلب به عنوان یک غذای نمادین آمریکایی در نظر گرفته می شود.
بررسی بهترین ساندویچ سازها را می توانید در نودی بیابید