دلیل ورم پا در سالمندان چیست؟
ورم کردن پا در افراد مسن یک شکایت متداول می باشد. این تورم قادر است تا در هر دو پا و یا تنها در یک مچ پا بوجود آید و به دنبال مایعی می باشد که در بافت های نرم اطراف مچ پا و یا در مفصل مچ پا تجمع می یابند. عموما این تورم در
ورم کردن پا در افراد مسن یک شکایت متداول می باشد. این تورم قادر است تا در هر دو پا و یا تنها در یک مچ پا بوجود آید و به دنبال مایعی می باشد که در بافت های نرم اطراف مچ پا و یا در مفصل مچ پا تجمع می یابند. عموما این تورم در موقعی بوجود می آید که فرد بیش از اندازه بایستد ؛ غذای شور بخورد و یا اینکه بدون تمرین دادن پا ها ، برای مدت زمان طولانی بنشیند در ادامه این مطلب همراه نودی باشید ، تا با مهم ترین دلایل ورم کردن پا در سالمندان آشنا شوید .
1) ادم
شایع ترین دلیل ورم کردن پاها در سالمندان است ؛ بدین معنی می باشد که تجمع آب اضافی در بدن موجب تورم بافت های نرم زیر پوست می گردد ؛ موقعی که تورم در اندام های انتهایی همچون مچ پا و یا پا باشد ؛ ادم محیطی نامیده می شود.
2) نارسایی احتقانی قلب
امکان دارد تا در این مورد به همراه ورم پا ، درد در ناحیه قفسه سینه هم مشاهده گردد ؛ با هدف تشخیص و درمان قطعی ، ضروری است تا مراجعه به بهترین متخصص قلب و عروق صورت گیرد.
همچنین بخوانید : چگونه بدون آزمایش گروه خونی خود را بفهمیم ؟
3.سیروز کبدی
سیروز در حقیقت پایانی ترین مرحله اسکار (فیبروز) کبد می باشد ؛ در هر بار که کبد به موجب بیماری ، مصرف زیاد الکل و… دچار آسیب می شود ؛ سعی در ترمیم خود دارد ؛ بافت اسکار در این روند بوجود می آید ؛ با گسترش سیروز ، بافت های زخم زیاد تری بوجود می آیند که عملکرد کبد را در مشکل می اندازند . ازعلائم همین بیماری ، ورم پا در سالمندان می باشد.
4) بیماری کلیوی
در صورت همراه بودن ورم مچ پا با علائمی به مانند رنگ پریدگی و بیحالی ، این مورد صادق است .
5) گردش ضعیف خون
به معنی گردش خون غیر صحیح و نیز تجمع خون در پا ها .
همچنین بخوانید :بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای استفاده خانگی
6) آسیب دیدن سیستم لنفاوی
در صورت آسیب دیدن این سیستم ، مایعات اضافی در بافت های بدن شما تجمع یافته و موجب تورم در اندام های گوناگون می گردد ؛ عموما هم به این علت که غدد لنفاوی دچار آسیب و یا برداشته شده باشد .
7) شرایط تیروئید
اختلال در عملکرد تیروئید قادر است تا موجب تورم در اعضای گوناگون بدن همچون پاها شود .
8) مصرف کردن بعضی از داروها
تورم در ناحیه مچ پا در این مورد اکثرا به دنبال تغییر نوع دارو به دیگری و یا نیز تغییر مقدار دوز دارو می باشد . برخی از این دارو های تورم زا عبارتند از : داروهای ضد فشار خون ، ضد آریتمی ، دیابتی ، فشار خون بالا ، ضد التهاب ها ، عوامل شیمی درمانی و…
همچنین بخوانید : بهترین کرم ضد آفتاب برای پوست خشک
9) نقرس
موقعی که رسوبات کریستال در مفاصل مچ پا و یا بافت های نرم اطراف مچ پا بوجود می آید ؛ درد ، سفتی و تورم حاصل می گردد.
10) آسیب های مچ پا
آسیب هایی همچون : شکستگی ، کشیدگی مچ پا ، آسیب دیدگی پیشین در مچ پا
11) سبک زندگی و شرایط بدنی
مواردی همچون : پوشیدن کفش نامناسب ،کم خونی ، رژیم غذایی نامناسب و پرنمک ، نیش حشرات و یا نیز گزش جزو دلایل ورم پا در سالمندان هستند که به سبک زندگی و شرایط بدنی مرتبط می باشند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0