راه های درمان خانگی کبد چرب
با هدف درمان و پیشگیری از بیماری کبد چرب ، بهره گیری از روش های طب سنتی و داروهای گیاهی و عرقیات بهترین راه می باشد. درمان کبد چرب بواسطه توصیه های طب سنتی و تغذیه 1) در حقیقت نخستین توصیه ، اصلاح تغذیه و شیوه زندگی می باشد ؛ به گونه ای که کاهش
با هدف درمان و پیشگیری از بیماری کبد چرب ، بهره گیری از روش های طب سنتی و داروهای گیاهی و عرقیات بهترین راه می باشد.
درمان کبد چرب بواسطه توصیه های طب سنتی و تغذیه
1) در حقیقت نخستین توصیه ، اصلاح تغذیه و شیوه زندگی می باشد ؛ به گونه ای که کاهش مصرف گوشت ، چربی ، مواد قندی و مصرف زیاد تر میوه و سبزیجات توصیه می گردد.
2) جایگزین نمودن گوشت با سویا ؛ شام با سالادی حاوی هویج ، کلم ، کاهو و… ؛ پرهیز کردن از آب خوردن میان غذا ، بهره گیری بیشتر از سیر، پیاز، سبزیجات تازه ، لیموترش ، سیب و…
3) روزانه خوردن یک مشت برگ زرد آلو
4) خوردن 7 عدد برگ کاسنی و یا نیز یک استکان عرق کاسنی
5) مصرف نمودن زنجبیل در طول هفته ؛ چراکه زنجبیل دارای خواص درمانی همچون افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن و کم کردن جذب چربی ها و… می باشد .
همچنین بخوانید : راه های رسیدن به آرامش درونی
6) مصرف نیم گرم زعفران به عنوان پیشگیری و درمان
7) نوشیدن یک لیوان آب حاوی عصاره لیموترش تازه در آغاز روز ؛ چراکه لیمو سرشار از ویتامین C بوده و دارای نقش آنتی اکسیدانی می باشد .
8) نوشیدن یک لیوان آب لبو در صبح و شب به جهت درمان فشار خون بالا و کبد چرب .
9) در حقیقت از منابع غنی انتی اکسیدان ، انواع توت ها هستند و در عین حال کبد را ترمیم می کند.
10) نوشیدن چای سبز و یا نیز بهره گیری از عصاره این گیاه دارویی دارای تاثیر زیادی در پیشگیری از تجمع و رسوب چربی ها در اطراف کبد می باشد ؛ همچنین قادر است به تسریع روند درمانی کبد چرب نیز کمک نماید .
11) مصرف نمودن روزانه یک لیوان سرکه انگبین ، عرقیات کاسنی ، خارشتر ، بید ، شاه تره و… نیز به موجب داشتن طبع سرد و تر و نیز کم کردن میزان کلسترول خون ، دارای تاثیرات شفابخشی در درمان کبد چرب می باشند .
همچنین بخوانید : راه های رسیدن به موفقیت در زندگی
12) کم کردن تدریجی وزن و ورزش روزانه نیز قادر است به شکل چشمگیری در درمان کبد چرب مفید واقع باشد ؛ با این حال البته به این نکته توجه منید که کم کردن ناگهانی وزن ،امکان دارد تا این مشکل را تشدید نماید.
13) جوشاندن سکنجبین عنصلی یا در حقیقت همان پیاز دشتی و پیاز موش در سکنجبین و صاف کردن آب آن و نوشیدن روزانه 1 الی 2 قاشق پلو خوری به فاصله 12 ساعت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0