طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی بدون خامه

بیف استروگانف یک غذای لذیذ روسی و یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است. می توانید این غذای خوشمزه را به عنوان پیش غذای روز قبل از مهمانی تهیه کرده و به سادگی آن را در حین سرو گرم کنید. اگر می خواهید بیف استروگانف را به خوشمزه ترین و ساده ترین شکل ممکن تهیه کنید، توصیه می کنیم این دستور غذا را امتحان کنید.

استروگانوف، در اصل یک غذای روسی است و با سس گوشت گاو و خامه ترش تهیه می شود. البته، باید بدانید که در روش تهیه گوشت اصلی استراگانف روسی از پوره سیب زمینی به جای سیب زمینی سرخ کرده استفاده می شود، برخی از افراد گوشت استراگانف بدون خامه را نیز با سس سفید (از جمله آب میوه) تهیه می کنند. اما با خامه پرچرب طعم آن بسیار خوشمزه تر است. گوشت گاو استراگانوف در اصل از استیک های گوشت قرمز تهیه می شود، اما برخی نیز گوشت گاو استراگانوف را با مرغ درست می کنند و به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده می کنند، که همان مرغ استراگانوف است.

انواع بیف استراگانوف

بیف استراگانوف در سه نوع مختلف  پخته وسرو می شود و هم چنین مواد استفاده شده در هرکدام با یک دیگر متفاوت است. انواع بیف استراگانوف شامل: بیف استروگانف روسی، بیف استروگانف ایتالیایی و بیف استروگانف فرانسوی.

 

موادلازم برای تهیه بیف اسراگانوف  فرانسوی بدون خامه

  • گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • شیر: نصف پیمانه
  • آرد: دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

 

مرحله اول، گوشت استراگانف

در ابعاد متوسط گوشت فیله گوساله را به شکل نواری برش داده  و کنار بگذارید.  پیازها را پوست بگیرید و به شکل خلالی در ابعاد درشت ریز خرد نمایید. به منظور سالم بودن خوراک تهیه شده، بهتر است از روغن های گیاهی مانند روغن زیتون، ذرت و یا کنجد استفاده نموده و پیاز ها را تا سبک شدن تفت دهید. سپس تکه های گوشت گوساله را به پیاز اضافه کرده و بگذارید  سرخ شده و یا تغییر رنگ بدهند.

مرحله دوم، اضافه کردن ادویه

نمک و ادویه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و بعد از افزودن دو لیوان آب گرم، روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید گوشت گاو بپزد. توجه کنید که تنها از فلفل سیاه و زردچوبه به عنوان ادویه و افزودنی های طعم دهنده در این خوراک استفاده نمایید.

مرحله سوم، پختن استراگانف

قارچ ها را بشویید و وقتی خشک شدند به شکل های نازک برش دهید. وقتی آب گوشت و پیاز به خوبی تبخیر شد، قارچ های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید آب بدست آمده از قارچ ها به خوبی تبخیر شود. در ادامه نصف فنجان شیر را به مخلوط گوشت، پیاز و قارچ اضافه کنید و بجوشانید.(افزودن شیر سلیقه ای است)

مرحله پنجم، تزئین و سرو (اختیاری)

خامه را خوب مخلوط کرده واضافه کنید. پس از ۵ دقیقه، شعله را خاموش کرده و غذای آماده را با تکه های سیب زمینی، لیمو ترش و سایر مواد تزئین کرده و نوش جان نمایید.

اگر خامه دوست ندارید می توانید از آن استفاده نکنید.

نکته مهم

معمولاً در رستوران ها، مراکز آماده سازی غذا، مهمانی ها و مجالس تهیه می شود، عطر، طعم و بافت منحصر به فردی دارد و طرفداران زیادی را به خود جذب می کند. در مورد طرز تهیه بیف استراگانف مجلسی توسط مراکز تهیه غذای شرکت ها و سازمان ها، تمام مراحل پخت این غذاها همان دستورالعمل پخت خانگی این غذای روسی است و تنها تفاوتی که بیشتر موثر بوده چگونه درست کردن سس است. در این نوع پخت استروگانف گوشت گاو، دو قاشق غذاخوری آرد سفید را به شیر سرد اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.

 

لازم به ذکر است که وجود گلوله های آرد در بافت شیر ​​پس از گرم شدن از بین نمی رود و علاوه بر طعم ناخوشایند، ظاهر بدی را نیز در خوراک ایجاد می کند. بنابراین، توصیه می شود شیر را تا زمان آماده شدن گرم کنید، ذرات آرد را به آن اضافه کنید و بعد از افزودن کمی فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و نصف لیوان کره آب شده، مخلوط را به گوشت اضافه کنید. ترکیب طعم خامه ای با سس شیر آماده، عطر و طعم دلپذیری را ایجاد و بافت گوشت را صاف و هضم آن را آسان می کند.

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *