طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

یکی از خوشمزه ترین وبهترین میان وعده بعد ازظهرها به ویژه در تابستان، قطعا بستنی است. تنوع طعم ها و انواع بستنی آنقدر زیاد است که گاهی انتخاب آن دشوار می شود. شاید قبلاً به یک بستنی فروشی رفته اید و نمی توانید در مورد یکی از طعم های بستنی رنگارنگ تصمیم بگیرید. بستنی مدل های مختلفی دارد، از بستنی توپی و قیفی گرفته تا بستنی سرخ شده یا ساندویچ بستنی، همه آنها خوشمزه و محبوب هستند.

خوردن بستنی هم به تنهایی و هم با دسرهای مختلف خوشایند است. ایده های خوشمزه برای روزهای گرم تابستان نیز شامل تهیه انواع دسرهای بستنی از جمله کیک بستنی است. مانند بسیاری از افراد، ممکن است فکر کنید که درست کردن بستنی در خانه فکر خوبی نیست. زیرا تهیه مواد اولیه به ویژه ثعلب آسان نیست و تهیه آن به دقت و مهارت زیادی لازم دارد. اما ممکن است برایتان جالب باشد که بدانید بدون ثعلب می توانید به راحتی بستنی درست کنید.

تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب بسیار ساده است و به مهارت خاصی نیاز ندارد. می توانید انواع بستنی را بدون استفاده از ثعلب تهیه کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب را آموزش دهیم. مهمتر از همه، روش سنتی تهیه بستنی خانگی، که بدون شک شما یکی از طرفداران بزرگ آن هستید بسیار آسان است.

fa2 طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

fa2

مواد لازم برای درست کردن بستنی بدون ثعلب

  • شیر : ۳/۲ پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۵/۱ پیمانه
  • پودر هل:۵/۱ قاشق
  • زعفران : دوقاشق غذاخوری
  • وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ : ۱ عدد
  • شکر : ۲/۱ پیمانه
  • خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم

روش تهیه بستنی خانگی

در اولین مرحله شیر، زعفران، هل و گلاب را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس در یک کاسه دیگر، زرده تخم مرغ را با شکر با همزن دستی خوب بزنید. سپس شیر را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. بعد آرد را دوبار الک کنید. سپس به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد کاملاً مخلوط شوند. مخلوط را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز ملایم قرار دهید. مدام هم بزنید تا مواد به غلظت خمیر برسد.

سپس آن را از روی اجاق برداشته و وانیل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید مواد بستنی کاملاً خنک شوند. به محض اینکه مواد کاملاً سرد شدند، خامه را اضافه کرده و با دیگر مواد بستنی با همزن دستی خوب مخلوط کنید. همه مواد را در یک کاسه بریزید و به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از کمی سفت شدن مواد بستنی، خامه را اضافه کنید و به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی تهیه شود.  برای تزئین بستنی، می توانید مقداری پر زعفران بپاشید.

 

درست کردن بستنی میوه ای خانگی بدون ثعلب

بستنی گیلاس

برای تهیه بستنی میوه ای، ۲۵۰ گرم گیلاس منجمد را در مخلوط کن با یک فنجان شیر و ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه و مقدار لازم شکر  بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس در داخل ظرف فریزر قرار دهید و به مدت ۸ ساعت اجازه دهید تا در فریزر یخ بزند

3 طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

 بستنی طالبی

طالبی ریز خرد شود، در کیسه ای بگذارید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. تکه های طالبی یخ زده را در مخلوط کن بریزید. سپس یک فنجان شیر، سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه و کمی شکر را به طالبی اضافه کنید و با همزن سریع همه مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس در قالب بریزید و چند ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.

taleb طرز تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

هر دو ظرف را از فریزر خارج کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بمانند و بگذارید کمی نرم شوند. سپس بستنی را با اسکوپ بستنی یا کاردک تخت بردارید و به صورت توپ سرو کنید یا روی ظرف دلخواه سرو و میل کنید.

 

نکات مهم و کلیدی برای تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

 برای درست کردن خامه خشک، یک صفحه تخت را انتخاب کنید، به عنوان مثال یک درب فریزر روی آن را با کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید. یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه را به طور مساوی روی تمام سطح کیسه بمالید. برای این کار می توانید از یک کاردک استفاده کنید تا خامه را به طور یکنواخت و ریز روی کل کیسه پخش کنید. سپس در فریزر قرار دهید تا یخ زده و جمع شود.

می توانید مقدار شکر را به ۱/۳ فنجان کاهش دهید تا بستنی کمتر شیرین شود.

حتماً بستنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا تخم مرغ ها سفت نشوند.

همچنین می توانید از خلال پسته در بستنی خانگی بدون ثعلب استفاده کنید.

پس از خارج كردن قابلمه از اجاق گاز ، حتماً درب آن را بگذارید تا از بسته شدن آن جلوگیری شود.

می توانید از میوه های فصلی، بستنی میوه ای خانگی بدون ثعلب تهیه کنید.

 

وب سایت نودی بهترین و کامل ترین آموزش ها را برای شما گردآوری کرده است تا به بهترین شکل هر چیزی را که می خواهید یاد بگیرید. امیدواریم از این مقاله نهایت استفاده را برده باشید و بستنی خانگی خود را به درستی تهیه کنید. اگر ایده یا نظری دارید، خوشحال می شویم دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *