طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل

باقلوا یکی از دوست داشتنی ترین شیرینی های جهان و یکی از محبوب ترین دسرها در ایران، ترکیه، آذربایجان و حتی یونان است. باقلوا انواع مختلفی دارد، اما مطمئناً هیچ کدام به اندازه باقلوا پسته ترکیه ای که در ایران به نام باقلوا ترکی یا استانبولی شناخته شده است معروف و مشهور نیست. باقلوا استانبول یکی از دسرها یا شیرینی های معروف و پرطرفدار است که می توان در مناسبت های مختلف و جشن های خانوادگی از مهمانان پذیرایی کرد.

در این مقاله، ما دستور پخت شیرینی را برای شما آماده کرده ایم تا باقلوای خوشمزه ای را در کنار خانواده خود تهیه کرده و میل کنید. با نودی همراه باشید تا دستور تهیه این دسر را بیاموزید. ما به راحتی طرز تهیه  با قلوا با خمیر یوفکا و شربت شیرعسلی را به شما آموزش می دهیم.

4569 طرز تهیه باقلوا ترکی با خمیر یوفکا و شیر عسل

مواد لازم برای تهیه باقلوا با خمیر یوفکا و شیرعسل

  • یوفکای باقلوا نصف بسته ۵۰۰ گرمیکره ۱۵۰ گرم
  • پودر هل ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۳ قاشق غذاخوری
  • مغز گردو یا پسته یا بادام در مجموع ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

 

مواد لازم برای درست کردن شربت  :

  • آب یک پیمانه
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • شیر عسل نصف پیمانه
  • عرق هل ۲ قاشق غذاخوری ( به جای عرق هل می تونید از گلاب استفاده کنید )

مرحله اول، درست کردن شربت باقلوا

برای تهیه این دسر ابتدا شربت را درست می کنیم. به مقدار گفته شده آب، شکر و شیر را با عسل مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شربت غلیظ شود (هنگام جوشیدن شربت را کف دار نگه دارید). زیا طول نمی کشد، حدود یک ربع و پس از غلظت، ۲ قاشق غذاخوری هل یا گلاب به آن اضافه کنید و پس از اینکه یکی و یا دو قل دیگه زد خاموش می کنیم، شربت آماده است.

مرحله دوم، درست کردن مواد داخل باقلوا

برای این کار ابتدا گردو ، بادام یا پسته را آسیاب می کنیم. نباید خیلی کوچک یا خیلی بزرگ باشد ، سپس با پودر قند ، پودر هل و گلاب مخلوط کنید. اگر متوجه شدید که مواد اولیه شما خشک است ، دوباره مقداری گلاب به آن اضافه کنید. در پایان، نباید خیلی شل باشد و مواد شما نباید خشک شود باید قارچی شود.

مرحله سوم، آماده کردن خمیر یوفکا

احتمالاً تا به حال خمیر یوفکا را دیده اید. خمیر یوفکا که باقلوا از آن تهیه می شود، ساخت کشور ترکیه است و تا زمانی که آن را باز نکنید نیازی به نگهداری در یخچال ندارد. پس از باز شدن، مقدار لازم را بردارید، بقیه را بسته بندی کرده و در فریزر نگهداری کنید. این ورقه ها بسیار بسیار نازک هستند، اگر کیفیت خوبی داشته باشند متلاشی و یا خرد نمی شود. هنگام درست کردن باقلوا دقت کنید منظور من چیست وگرنه ورقه باقلوا شما خشک می شود. برای جلوگیری از این امر، هر بار که یک یا دو ورق را بر می دارید، بقیه را کاملاً با یک دستمال بپوشانید تا خشک نشود.

فر را آماده و در دمای ۱۸۰  درجه سانتیگراد قرار داده تا گرم شود کره را در یک کاسه قرار دهید و در مایکروویو یا روی گاز ذوب کنید، سه ورقه خمیر یوفکا را بردارید روی هم پهن کنید و هر کدام را با یک برس کره ذوب شده خوب مالش دهید و بعد مواد خمیری میانی رو در درازای باقلوا می ریزیم و با دست منظم می کنیم سپس آن را رول کرده و به طول سه تا چهار سانتیمتر برش می دهیم، داخل بشقابمان را با قلمو چرب می کنیم، سپس باقلوا را در آن می گذاریم.

هر بار که یک رول را برش می دهیم و روی بشقاب می گذاریم، آن را با کره آب شده می مالیم. برای درخشندگی آن در آخر، باقی مانده کره را روی باقلوا می ریزیم و در فر (از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد) قرار می دهیم. به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید و سپس ده دقیقه دیگر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.

 

در آخر

ما تمام مراحل و دستور العمل های لازم برای پخت باقلوای یوفکا با شیر عسل را آماده کرده ایم تا بتوانید باقلوا را به روش صحیح و درست تهیه کنید و از خوردن این دسر لذت ببرید. علاقه مندان به آشپزی همه دستور العمل های جدید، دستور العمل های آشپزی، پخت غذا و درست کردن انواع شیرینی و دسر را دربخش آشپزی و شیرینی پزی وب سایت نودی خواهید یافت. تشکر از بازدید شما از وب سایت نودی.

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *