طرز تهیه باسلوق خانگی با پودر ژلاتین
یکی از دسرهای قدیمی ایرانی که در بین همه طرفداران زیادی دارد، باسلوق نام دارد که البته امروزه عمدتا به عنوان دسر با چای مصرف می شود. این دسر بسیار خوشمزه است بنابراین هیچکس را پیدا نمی کنید که باسلوق را دوست نداشته باشد. در این مقاله آموزشی ما اصلی ترین روش طرز تهیه باسلوق
یکی از دسرهای قدیمی ایرانی که در بین همه طرفداران زیادی دارد، باسلوق نام دارد که البته امروزه عمدتا به عنوان دسر با چای مصرف می شود. این دسر بسیار خوشمزه است بنابراین هیچکس را پیدا نمی کنید که باسلوق را دوست نداشته باشد.
در این مقاله آموزشی ما اصلی ترین روش طرز تهیه باسلوق را برای شما آماده کرده ایم. در این دستور شیرینی پزی با مواد لازم ذکر شده می توانید برای ۴ نفر باسلوق آماده و نوشجان کنید. با آموزش شیرینی پزی و نحوه تهیه باسلوق با ما همراه باشید.
مواد تشکیل دهنده
- دو قاشق غذاخوری پود ژلاتین
- نشاسته 2 لیوان
- شکر 2 لیوان
- یک قاشق جای خوری وانیل
- 3 لیوان آب
- نصف لیوان قلاب
- پودر نارگیل و مغز گردو به مقدار لازم
طرز تهیه باسلوق
در ادامه روش پخت باسلوق در این مقاله برای شما عزیزان آماده شده تا به بهترین صورت باسلوق خانگی خود را آماده کنید.
اولین گام، حل کردن نشاسته در آب
نشاسته را به همراه یک لیوان آب درون یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم بعد قابلمه را به مدت ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم. مخلوط آب و نشاسته را بعد از ۱۵ دقیقه با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. بعد از آن شکر را به همراه ۲ لیوان آب اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. در مرحله بعدی قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا نشاسته ته نگیرد و باسلوق خراب نشود.
گام دوم، اضافه کردن ژلاتین و شکر
بعد از غلیظ شدن مخلوط آب و نشاسته، شکر را آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود. پودر ژلاتین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و با دقت آن را در یک سوم لیوان آب بریزید و حل کنید. سپس حل شده پودر ژلاتین را در حرارت غیر مستقیم (بخار) قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید تا پودر ژلاتین کاملاً در آب حل شود و مایع شفافی ایجاد شود. بعد ژلاتین را به نشاسته اضافه کنید. برای تهیه باسلوق با ورقه ژلاتین، ورقه ژلاتین را در آب سرد فرو کرده و بگذارید ورقه ژلاتین برای چند دقیقه نرم شود. سپس، ورق ژلاتین را از آب خارج کرده و با دست فشار دهید تا آب جذب شده خارج شود و سپس به نشاسته اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر ژلاتین زیادی در آب بماند، در آب حل می شود.
گام سوم، اضافه کردن گلاب و روغن مایع
بعد از اینکه شکر و ژلاتین کاملا حل شد، گلاب را اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعد روغن مایع را اضافه و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود. در این مرحله مواد رو روی حرارت ملایم به صورت مکرر هم بزنید تا غلظت مناسب را بدست آورد و حالت خمیری شکل پیدا کند.
گام چهارم، استراحت دادن به مواد
وقتی که مواد حالت خمیری پیدا کرد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. بعد از این که سرد شد، باسلوق رو داخل یخچال قرار دهید و حداقل یک ساعت اجازه دهید تا سفت شود.
تزئین کردن باسلوق با پودر نارگیل و گردو
بعد از یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید کف دست خود را با کمی روغن مایع چرب کرده و ورز دهید و بعد بادست آن را گرد کرده و با پودر نارگیل مخلوط کنید و در آخر مغز گردوی نصف شده را روی آن قرار دهید و سپس در ظرف مناسبی بریزید.
نحوه درست کردن باسلوق رولتی
برای رول باسلوق، باسلوق را از روی حرارت بردارید، آن را کف یک کاسه کاغذ روغنی پهن کنید، روی کاغذ چرب شده یا سلفون پودر نارگیل بریزید و به طور مساوی پخش کنید.
سپس باسلوق را روی کاغذ بریزید و به طور مساوی پخش کنید و مغز گردو ها را به یک طرف باسلوق قراردهید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود تا بتوانید رول کنید. بعد از یک ساعت آن را از یخجال خارج کرده و با دقت بغلتانید
بعد از یک ساعت آن را از یخچال خارج کرده و با دقت بغلتانید. در آخر دور باسلوق را با کیسه فریزر بپیچید و سه تا چهار ساعت اجازه دهید داخل یخجال سفت شود و بعد به طور دلخاه باسلوق رولتی خود را برش بزنید.
4 سال سابقه کار در زمینه تولید محتوا، طراحی سایت و سئو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0