شیرینی خانگی مخصوص عید
در ایام نوروز می توانید با صرف کمی وقت و حوصله شیرینی خانگی مخصوص عید بپزید و از طعم بی نظیر آن لدت ببرید . با ما همراه باشید تا چند دستور پخت شیرینی خانگی را بیان کنیم . طرز تهیه شیرینی های خانگی خوشمزه برای عید در بخش آموزش شیرینی پزی نودی چند دستور
در ایام نوروز می توانید با صرف کمی وقت و حوصله شیرینی خانگی مخصوص عید بپزید و از طعم بی نظیر آن لدت ببرید . با ما همراه باشید تا چند دستور پخت شیرینی خانگی را بیان کنیم .
طرز تهیه شیرینی های خانگی خوشمزه برای عید
در بخش آموزش شیرینی پزی نودی چند دستور شیرینی خانگی خوشمزه آماده کرده ایم که امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید .
کوکی پسته ای و فندقی
مواد لازم :
کره 70 گرم
پودر قند 50 گرم
آرد 170 گرم
هل کمی
تخم مرغ 1 عدد
ابتدا با همزن کره و پودر قند را آنقدر بزنید تا سفید و یکدست شود و سپس تخم مرغ و هل را اضافه کنید و مقداری هم بزنید ، پس از آن آرد را کم کم اضافه نموده و با دست شروع به ورز دادن کنید . آرد باید به مقداری اضافه شود که خمیر به دست نچسبد و همچنین خمیر باید لطیف باشد . می توانید به خمیر پسته ای زعفران اضافه کنید ولی در شیرینی فندقی نیازی به زعفران نیست .
با قالب دلخواه و به شکل دلخواه خمیرها را فرم داده و به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 175 درجه بگذارید . بعد از سرد شدن با شکلات و خلال پسته و فندق می توانید آن را تزیین نمایید .
شیرینی گل مینا
یکی از شیرینی های خشک و خوشمزه مخصوص عید شیرینی گل مینا است که طرفداران زیادی هم دارد . طرز تهیه آن بسیار آسان است و شبیه به بیسکویت شکری و یا شوگر کوکویز می باشد و بافت آن خشک و بیسکوئیتی است . با ما در مجله ی آشپزی و تغذیه نودی همراه باشید تا دستور پخت آن را بیان کنیم .
مواد لازم برای تهیه شیرینی گل مینا
آرد سفید 000 300 گرم
کره گیاهی و یا حیوانی 225 گرم
پودر شکر 120 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر کاسترد 1 ق غذاخوری
وانیل به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی گل مینا
کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد ، برای کره حیوانی یک ساعت قبل و برای گیاهی حدود نیم ساعت قبل از آماده سازی مواد باید بیرون یخچال باشد . کره را با همزن کمی مخلوط کرده و سپس پودر شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر با همزن مخلوط کنید تا بافت آن شبیه خامه شده و 1 و نیم برابر شود . مدت زمان هم زدن کره گیاهی با پودر شکر باید چیزی حدود 8 تا 10 دقیقه و کره حیوانی 12 دقیقه باشد تا به بافت مورد نظر برسید. پس از آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و وانیل یا طعم دهنده های دیگری مانند هل ، پوست لیمو یا پرتقال و .. را به مخلوط بیافزایید تا بوی تخم مرغ را از بین ببرد .
در ظرف دیگری ، آرد را الک کنید و با پودر کاسترد مخلوط کنید . سپس این مواد را با مواد قبلی با همزن با دست مخلوط نمایید . اما بهتر است با دست همه ی مواد را با هم ورز دهید تا به همزن فشار نیاید . می توانید 20 تا 30 گرم ارد را به مواد اضافه نکنید و به جای آن کاکائو بریزید تا شیرینی گل مینای دو رنگ داشته باشید . سپس چند دقیقه آن را ورز دهید .
در شیرینی هایی که آرد برنج و سفید در آن استفاده می شود باید نیم ساعت استراحت در جای خنک یا یخچال برای آن در نظر گرفت . بعد از استراحت دادن خمیر را با وردنه باز کنید و با قالب گل مینا ، قالب بزنید و روی کاغذ روغنی داخل فر قرار بدهید. شیرینی را به مدت20 الی 25 دقیقه در طبقه دوم با دمای 175 درجه قرار دهید و در طول پخت حتما چند بار از آن سر بزنید ( کف شیرینی باید طلایی باشد ونسوزد )
نکته هایی در مورد پخت شیرینی گل مینا
- اگر از کره گیاهی در پخت شیرینی استفاده می کنید به 20 تا 30 گرم آرد بیشتری نیاز دارید اما در مورد کره ی حیوانی برعکس است و به آرد کمتری نیاز دارید.
- از پورد قند به جای پودر شکر استفاده نکنید زیرا شیرینی در فر ترک خواهد خورد.
- اگر استراحت خمیر از یک روز بیشتر شد باید آن را در فریزر نگهداری کنید .
- می توانید مقداری از خمیر را با رنگ های خوراکی ، زعفران و یا کاکائو مخلوط کنید تا شیرینی های رنگارنگی داشته باشید.
اسکار گردویی و مواد لازم برای تهیه آن
زرده تخم مرغ ؛ یک عدد
سفیده تخم مرغ ؛ یک عدد
کره نرم ؛ 75 گرم
آرد ؛ 125 گرم ؛یک پیمانه
پودر قند ؛ 50 گرم
هل ؛ 1/2 قاشق چایخوری
گردو خورد شده ؛ 100 گرم
ابتدا کره و پودر قند را با همزن آنقدر بزنید تا رنگ آن تغییر کند و صاف و یکدست شود سپس زرده و هل را اضافه کنید و مقداری هم بزنید . آرد را به مواد اضافه کنید و کم کم ورز بدهید تا نرم و لطیف و یکدست شود .
سفید تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و از مواد به اندازه یک فندق به شکل گلوله در بیاورید و داخل سفیده بزنید و سپس داخل گردو بیاندازید و داخل سینی فر قرار دهید . در پخت این شیرینی نیازی نیست کف سینی چرب شود یا از کاغذ روغنی استفاده کنید . فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود و شیرینی ها را در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید .
فرناز سهیلی هستم؛ کارشناس مدیریت آموزش، نویسنده در سایت سیترین و چندین سایت پرمحتوای دیگر! دو سال است که در زمینه ی تولید محتوا فعالیت دارم و پس از مدت کوتاهی آنقدر به نویسندگی علاقمند شدم که فکر میکنم نمی توانم از نوشتن دست بردارم. از دیگر علایق من یادگیری چیزهای تازه است . هر چیزی که بتواند من را به چالش بکشد مسلماَ عاشق آن خواهم شد. یادگیری سئو ، موسیقی و فوتبال از چالش های جدید در زندگی من هستند.
برچسب ها :انواع شیرینی خانگی مخصوص عید ، شيريني خانگي مخصوص عيد ، شیرینی خانگی برای عید ، شیرینی خانگی برای عید نوروز ، شیرینی خانگی مخصوص عید ، شیرینی خانگی مخصوص عید بدون فر ، شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز ، شیرینی خانگی مخصوص عید94 ، شیرینی گردویی خانگی مخصوص عید ، شیرینی های خانگی مخصوص عید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0