تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آوریل 2023 - 15:50
1081 بازدید
کد خبر : 9976

سوشی چیه؟

سوشی چیه؟

سوالی که بسیاری از مردم جهان این‌گونه پاسخ می‌دهند: سوشی معروف ترین غذای ژاپنی است که با ماهی خام تهیه می شود. با همین ی جمله بسیاری از افراد نمیخواهند که سوشی رو تست کنن ولی این تصور به کلی اشتباه است. سوشی در واقع به نوع طبخ برنج هستش نه ماهی! در تهیه یک

سوالی که بسیاری از مردم جهان این‌گونه پاسخ می‌دهند: سوشی معروف ترین غذای ژاپنی است که با ماهی خام تهیه می شود. با همین ی جمله بسیاری از افراد نمیخواهند که سوشی رو تست کنن ولی این تصور به کلی اشتباه است. سوشی در واقع به نوع طبخ برنج هستش نه ماهی! در تهیه یک بشقاب سوشی لزوماً ماهی خام وجود ندارد اما قطعاً برنج وجود دارد.

سوشی یکی از بهترین و معروف ترین فینگر فود های ژاپنی است که همواره در جشن‌ ها سر میز غذاها قرار دارد؛ اما این محبوبیت سوشی محدود به ژاپن نمی باشد. تمام دنیا سوشی را می شناسند و با توجه به عادات غذایی هر منطقه جغرافیایی تغییراتی در آن به وجود آمده؛ که نتیجه آن این شده که با انواع مختلف سوشی روبرو هستیم که اکثر سلیقه ها را پوشش می دهد. آمریکایی ها طرفداران پروپاقرص سوشی هستند.

به عبارت کلی سوشی به انواع غذاهایی گفته می شود که از ترکیبات متفاوتی به شیوه ژاپنی درست می شود. که پایه اصلی آن برنج است که به شیوه ژاپنی طبخ می شود و عموماً از خوراک های دریایی مانند ماهی، میگو و جلبک دریایی به همراه سبزی مخصوص تهیه می شود.

انواع سوشی

images_1681756715_643d922b9376c سوشی چیه؟

1. ساشیمی 

2. نگیری 

3. گوانگ نگری 

4. هوسوکامی 

5. فوتوماکی 

6. اوراماکی 

7. تماکی 

8.چیراشی 

موارد لازم برای تهیه سوشی چیست؟

  • 5 ورق جلبک سوشی
  • 2 فنجان برنج سوشی
  • 60 گرم سوشی تن، برشی با ابعاد 5 و 1/5 و 7 سانتی متر به صورت نواری
  • 60 گرم ماهی سالمون سوشی، برش به ابعاد 0.5 و 1/5 و 7 سانتی به صورت نواری
  • 1 عدد خیار به صورت نواری بریده شده مخصوص سوشی
  • 1 عدد هویج بریده شده و پوست کنده مخصوص سوشی
  • نصف آووکادو، نازک برش خورده

لوازم تهیه برنج سوشی 

  • 5 فنجان برنج سوشی دانه کوتاه
  • 6 فنجان آب
  • نصف فنجان سرکه برنج
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق چایی خوری نمک

چطور سوشی درست کنیم

ورق های جلبک نوری رو از سمت طول خود بر روی حصیر بامبو قرار دهید تا فرآیند رول کردن ساده شود توجه کنید که سمت براق بامبو رو به پایین باشد. ورق حدود 2/5 سانت از لبه حصیر نزدیک به شما باشد مابقی بامبو به گذاشتن ورق جلبک اختصاص داده شود. دست های خود را در آب سرد نگه دارید و مقدار بسیار کمی از برنج سوشی را بردارید. برنج را در مرکز جلبک سوشی قرار دهید و از انگشتان خود برای پخش برنج بر روی آن استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که یک نوار 2 سانتی از جلبک سوشی آزاد بماند. ماهی های نواری شده و برخی از سبزی ها، خیار یا آووکادو را در مرکز برنج قرار دهید. مراقب باشید که جلبک جابجا نشود یا مواد بیرون نزند، نوک انگشتان خود را روی پرها قرار دهید تا آن ها را در محل نگهداری کنید. سپس انگشت شست خود را برای بلند کردن لبه نایلون بامبو، بخشی که به شما نزدیک تر است استفاده کنید. در همان حال که اقدام به رول کردن می‌کنید به حصیر فشار آورید تا شکل رول کامل حفظ شود. رول کردن را به نحوی ادامه دهید تا تمامی اجزای برنج به هم بپیوندد، با این حال، نوار 2 سانتی جلبک نوری، بدون برنج باقی بماند. با نگه داشتن بامبو در جای خود، انگشتان دست خود را به رول نگه دارید سپس رول را نصف کنید، هر رول را به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. این فرآیند را با مابقی مواد و حصیر بامبو تکرار کنید.

images_1681757695_643d95ff705c4 سوشی چیه؟طرز تهیه برنج سوشی

برنج را در آب سرد شستشو دهید و حواستان باشد تا هیچ گونه آلودگی بر روی آن نماند. برنج سوشی را کاملاً آبکشی کنید. درون یک ظرف، برنج را با 6 لیوان آب بر روی شعله قرار دهید و درب ظرف را بگذارید. بگذارید تا با شعله متوسط آب بجوش آید و سه دقیقه بجوشد و سپس حرارت را پایین آورید بدون آنکه درب ظرف را بردارید بگذارید تا 15 دقیقه بر روی حرارت بماند. سپس برنج سوشی را از روی حرارت بردارید. به وسیله کفگیر یا قاشق مخصوص برنج به آرامی برنج را به‌صورت یکنواخت بر روی ورق روغنی به خوبی پخش کنید. توسط کفگیر برنج را با سرکه، شکر و نمک مخلوط‌کنید و اجازه دهید دمای برنج به دمای بدن برسد. برنج را با استفاده از حوله یا دستمال نم دار بپوشانید تا زمانی که آماده استفاده شود.

انتخاب بهترین سوشی

برای انتخاب انواع سوشی دستتان باز است. اگر به فکر سلامت خود هستید می توانید سوشی با برنج قهوه ای را انتخاب کنید، فیبر بالاتری دارد و کار هضم سریع تر می شود و پس از آن به سرعت گرسنه خواهید شد. انتخاب سوشی حاوی خیار یا ساشیمی بیشتر و بعضاً با حذف برنج و یا برش های نازک ماهی بیشتر و برنج کمتر، رول های سالم تری برای شما خواهد بود. به این ترتیب پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتری به بدنتان می رسد.

اگر نمی توانید از لذت خوردن برنج با سوشی دست بکشید می توانید لااقل سوشی هایی با برنج کمتر مصرف کنید. راهی که برای انتخاب بهترین سوشی پیش پای شماست استفاده از سبزی ها یا نوعی سوپ در کنار غذاست. موادی که فیبر و پروتئین را تأمین می کند و در عین حال لذت خوردن این فینگر فود لذیذ را به شما می دهد. متخصصان اعتقاد دارند، هر زمانی که قرار است سوشی سفارش دهید حتماً بپرسید که چه محتویاتی درون آن به کار رفته و باید بدانید که دقیقه چه چیزی سفارش می دهید.

اگر شما هم به فکر تجربه ی این سوشی های خاص افتادید  همین حالا میتوانید از سایت مخزن غذا ، سوشی خودتون رو سفارش بدهید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سارا شنبه , 29 آوریل 2023 - 20:15

بنظرتون کدوم سوشی خشمزه تره سفارش بدم؟