بهبود تجربه کاربری سایت، چرا و چگونه؟
اگر صاحب یک کسبوکار اینترنتی یا ادمین یک وبسایت باشید، به خوبی میدانید که رقابت در جذب مشتری چقدر زیاد است. یکی از روشهایی که میتوان به کمک آن کاربران را به وبسایت علاقهمند نمود، استفاده کردن از شیوههایی برای بهبود تجربهی کاربری مناسب در سایت است. اگر کاربر با وبسایت شما ارتباط برقرار کند،
اگر صاحب یک کسبوکار اینترنتی یا ادمین یک وبسایت باشید، به خوبی میدانید که رقابت در جذب مشتری چقدر زیاد است. یکی از روشهایی که میتوان به کمک آن کاربران را به وبسایت علاقهمند نمود، استفاده کردن از شیوههایی برای بهبود تجربهی کاربری مناسب در سایت است. اگر کاربر با وبسایت شما ارتباط برقرار کند، احتمال بازگشت مجدد او به سایت زیاد است. در این مقاله قصد داریم مهمترین نکات بهبود تجربه کاربری (UX) را بیان کنیم.
مهترین نکات بهبود تجربهی کاربری در وبسایت
1. به یاد ماندنی کردن وبسایت:
به یاد ماندنی کردن تجربه کاربر در وبسایت در حقیقت مهمتر از مطالب و هدف اصلی وبسایت است. کاربران اغلب دادهها و نکات برجسته محتوا را فراموش میکنند، اما به یاد میآورند که چه احساسی در آنها ایجاد شده است. گرافیک، چیدمان، متن و عناصر تعاملی با هم همکاری میکنند تا تجربهای را به کاربر ارائه دهند، نه اینکه فقط اطلاعات را به آنها ارائه دهند.
طراحی UX یک بخش مهم از کار وب است. متمایز کردن صفحه خود از تعداد زیادی از وب سایتها و اطلاعات موجود در اینترنت ضروری است. وبسایتهای مدرن دارای ویژگیهای بصری و تعاملی بیشتری هستند. شاید الان که وبسایت شما راهاندازی شده است نتوانید تا حد زیادی در این حوزه مانور دهید اما توجه کنید که هنگام دریافت خدمات طراحی قالب وردپرس باید آن را مورد توجه قرار دهید.
2.استفاده از تصاویر و اینفوگرافیک:
دقت داشته باشید که محتوایی که در وبسایت خودتان قرار میدهید معمولا مورد مطالعه قرار نمیگیرد بلکه کاربران عادی معمولا با یک بررسی اجمالی از آن رد میشوند. برای اینکه بتوانید تجربه کاربری خوبی را برای کاربران ایجاد کنید باید از تصاویر و اینفوگرافیکهای جذاب در وبسایت خودتان استفاده کنید. با این کار کاربران بیشتری را به سمت وبسایت خودتان جذب میکنید. کاربران معمولا اطلاعات موجود در وبسایت شما را یک بررسی اجمالی میکنند و بعد از این بررسی اگر برایشان جذاب بود شروع به مطالعه مطلب خواهند کرد.
3. افزایش وضوح و سادگی در وبسایت:
از دیگر مواردی که میتواند به بهبود تجربهی کاربری در وبسایت شما کمک کنید افزایش وضوح و سادگی است. در چند ثانیه اولی که کاربران به وبسایت شما وارد میشوند و آن را بررسی میکنند تصمیم میگیرند که چه کاری را در وبسایت شما انجام دهند. این شما هستید که باید در همین ثانیهها کاربران خودتان را شکار کنید. به عنوان مثال اگر صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید میتوانید دکمه سبد خرید خودتان را در گوشه صفحه و یا هر نقطهای که خودتان علاقهمند بودید به رنگ نارنجی و یا قرمز قرار دهید. علت استفاده از این تکنیک این است که کاربران هنگام که به صفحه اصلی وبسایت شما نگاه میکنند اولین نقطهای که چشم آنها به سمت آن کشیده میشود رنگ قرمز و یا همخانواده آن است.
4. افزایش سرعت وب سایت:
یکی از اصلیترین مواردی که میتواند به بهبود تجربهی کاربری وبسایت شما کمک زیادی کند، افزایش سرعت وبسایت است. سرعت وبسایت یکی از اصلیترین پارامترها در افزایش بهرهوری شما از سایت است. اگر زمان بارگذاری وبسایت شما بیشتر از 2 تا 3 ثانیه طول بکشد ممکن است بسیاری از کاربران خودتان را از دست بدهید.
برای اینکه بتوانید بیاموزید که چگونه باید سرعت وبسایت خودتان را افزایش دهید نیاز به آموزش دارید. یادگیری این مباحث ممکن است است برایتان مشکل باشد از این رو تیم ادمین سایت یک دوره آموزشی بسیار حرفهای در این حوزه ایجاد کرده است که میتوانید از آن برای یادگیری روشهای افزایش سرعت وبسایت استفاده کنید. برای دسترسی به این دوره آموزشی میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
پیشنهادی: دوره آموزش افزایش سرعت سایت
5. تغییر ندادن الگوهای عناصر:
وقتی عناصر طراحی در جاهای دیگر رایج هستند، الگوهای جدید UI آنها را دوباره اختراع نکنید. وادار کردن کاربران به فکر کردن بیش از حد برای فهمیدن رابط کاربری UI آن چیزی نیست که شما میخواهید. شما میخواهید یک رابط ظاهر آشنا داشته باشید که در آن اشیاء استاندارد مانند لینکها به عنوان پیوند برجسته میشوند و دسترسی به ورود به سیستم در سمت راست بالا قرار دارد.
استفاده از خلاقیت در تغییر الگوها میتواند کار کردن با رابط کاربری شما را سخت کند و قابلیت استفاده را افزایش ندهد. اگرچه ممکن است فکر کنید غیر سنتی جالب است، اما ممکن است ناوبری را برای کاربران سختتر کند و بنابراین در یک منطقه مشکل قرار میگیرد. خلاقیت و قابلیت استفاده باید تعادل داشته باشد.
نشانیهای اینترنتی، دکمهها و مکانیابی ناوبری باید قبل از طراحی روی قابلیت استفاده تمرکز کنند. بهتر است ابتدا بدون در نظر گرفتن طرح روی چیدمان آنها تمرکز کنید، سپس عناصر خلاقانه را اضافه کنید.
سخن آخر:
در این مقاله سعی شده به چند مورد از مواردی که ممکن است در بهبود UX وبسایت شما تاثیر زیادی داشته باشد اشاره کنیم. برای اینکه بتوانید تجربه کاربری را در وبسایت خودتان بهبود ببخشید موارد بسیار زیادی وجود دارد که باید به آنها بپردازید. اما نکات گفته شده در این مقاله مهمترین مواردی است که باید برای بهبود ux وبسایت خودتان رعایت کنید.
اگر فروشگاه اینترنتی شما وردپرسی است، مهمترین زمانی که میتوانید به تجربهی کاربری وبسایت، توجه داشته باشید، هنگام دریافت خدمات طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس است. در هنگام سفارش هر قالب جدید، از طراح بخواهید که نکات تجربهی کاربری گفته شده در این مقاله را رعایت کند.
4 سال سابقه کار در زمینه تولید محتوا، طراحی سایت و سئو
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0