نحوه پختن مرغ

نحوه پختن مرغ

در پست قبلی از آشپزی نودی نحوه درست کردن پلوی ساده را آموزش دادیم. در اینجا سعی داریم تا آموزش پخت مرغی خوشمزه که باید یک بار امتحان کنید، را بدهیم. حتما شما هم از نحوه پختن مرغ به صورت همیشگی و طعم یکنواخت آن خسته شده اید، اگر می خواهید طعمی جدید را امتحان کنید با ما همراه باشید تا این دستور پخت خوشمزه مرغ را توضیح بدهیم.

20151218-braised-chicken-thigh-cabbage-pancetta-recipe-kenji-12-1024x768 نحوه پختن مرغ

نحوه پختن مرغ

مواد لازم برای پخت مرغ با کلم برای دو الی سه  نفر

  1. نصف مرغ درشت در حدود ۷۵۰ گرم
  2. یک یا دو عدد به
  3. کلم برگ سفید و قرمز از هر کدام ۲۵۰ گرم
  4. روغن زیتون یا مایع نصف لیوان
  5. آبلیمو نصف لیوان
  6. نمک به مقدار لازم
curtisy-parsley-crusted-chicken-schnitzel-with-sweet-and-sour-cabbage-90568-1-1024x683 نحوه پختن مرغ

نحوه پختن مرغ

طرز تهیه خوراک مرغ ژاپنی

نصفی از روغن را در ظرف مناسبی ریخته ، می گذاریم داغ شود؛  دو طرف قطعات مرغ را کمی نمک میزنیم و آن را در روغن انداخته، حرارت را ملایم می کنیم، در ظرف را می گذاریم، کمی که سرخ شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. یک استکان آب از کنار ظرف داخل قابلمه ریخته ، سپس به را پوست می کنیم و نصف آن را خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا به و مرغ پخته شوند.

کلم ها را جداگانه به شکل رشته خرد می کنیم و می شوییم . هر دو را داخل قابلمه یا تابه بدون اینکه با هم مخلوط شوند می ریزیم. بقیه به را بع شکل چهار گوش کوچک خرد می کنیم و کنار کلم ها می ریزیم ، آبلیمو و بقیه روغن و کمی نمک را مخلوط کرده و روی کلم ها و به می ریزیم. حرارت را ملایم می کنیم در تابه را می بندیم تا مخلوط سبزیجات کمی بپزد . در صورتی که آب آن تبخیر شد و سبزیجات هنوز خام بود به آن کمی آب اضافه می کنیم. مرغ را که اکنون پخته است از ظرف خارج می کنیم . سس سبزیجات را هم از صافی رد می کنیم ولی اگر خیلی غلیظ بود مقداری شکر و آبلیمو به آن بزنید و بگذارید چند قل بزند. قطعات مرغ را به صورت منظم با کارد تیز می بریم و در دیس کنار هم می گذاریم. ران و بال مرغ را در بالای قطعات سینه قرار بدهید. کلم سفید و قرمز را مقابل مرغ ها می ریزیم و سس را جداگانه داخل سس خوری با ظرف غذا برای سرو سر میز می بریم. امیدوارم این دستور پخت مرغ ژاپنی را امتحان کنید و از خوردنش لذت در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

P1130651s-1024x768 نحوه پختن مرغ

نحوه پختن مرغ

 

فرناز سهیلی

فرناز سهیلی هستم؛ کارشناس مدیریت آموزش، نویسنده در سایت سیترین و چندین سایت پرمحتوای دیگر! دو سال است که در زمینه ی تولید محتوا فعالیت دارم و پس از مدت کوتاهی آنقدر به نویسندگی علاقمند شدم که فکر میکنم نمی توانم از نوشتن دست بردارم. از دیگر علایق من یادگیری چیزهای تازه است . هر چیزی که بتواند من را به چالش بکشد مسلماَ عاشق آن خواهم شد. یادگیری سئو ، موسیقی و فوتبال از چالش های جدید در زندگی من هستند.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *