loading...

شیرینی خانگی مخصوص عید

در ایام نوروز می توانید با صرف کمی وقت و حوصله شیرینی خانگی مخصوص عید بپزید و از طعم بی نظیر آن لدت ببرید . با ما همراه باشید تا چند دستور پخت شیرینی خانگی را بیان کنیم .

طرز تهیه شیرینی های خانگی خوشمزه برای عید

در بخش آموزش شیرینی پزی نودی چند دستور شیرینی خانگی خوشمزه آماده کرده ایم که امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید .

کوکی پسته ای و فندقی

مواد لازم :

کره ۷۰ گرم

پودر قند ۵۰ گرم

آرد ۱۷۰ گرم

هل کمی

تخم مرغ ۱ عدد

22857601_1300783283359102_3926928451734339584_n شیرینی خانگی مخصوص عید

شیرینی خانگی مخصوص عید

ابتدا با همزن کره و پودر قند را آنقدر بزنید تا سفید و یکدست شود و سپس تخم مرغ و هل را اضافه کنید و مقداری هم بزنید ، پس از آن آرد را کم کم اضافه نموده و با دست شروع به ورز دادن کنید . آرد باید به مقداری اضافه شود که خمیر به دست نچسبد و همچنین خمیر باید لطیف باشد . می توانید به خمیر پسته ای زعفران اضافه کنید ولی در شیرینی فندقی نیازی به زعفران نیست .

با قالب دلخواه و به شکل دلخواه خمیرها را فرم داده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه بگذارید . بعد از سرد شدن با شکلات و خلال پسته و فندق می توانید آن را تزیین نمایید .

شیرینی گل مینا

یکی از شیرینی های خشک و خوشمزه مخصوص عید شیرینی گل مینا است که طرفداران زیادی هم دارد . طرز تهیه آن بسیار آسان است و شبیه به بیسکویت شکری و یا شوگر کوکویز می باشد و بافت آن خشک و بیسکوئیتی است . با ما در مجله ی آشپزی و تغذیه نودی همراه باشید تا دستور پخت آن را بیان کنیم .

مواد لازم برای تهیه شیرینی گل مینا

آرد سفید ۰۰۰      ۳۰۰ گرم

کره گیاهی  و یا حیوانی          ۲۲۵ گرم

پودر شکر           ۱۲۰ گرم

زرده تخم مرغ      ۲ عدد

پودر کاسترد        ۱ ق غذاخوری

وانیل      به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گل مینا

کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد ، برای کره حیوانی یک ساعت قبل و برای گیاهی حدود نیم ساعت قبل از آماده سازی مواد باید بیرون یخچال باشد . کره را با همزن کمی مخلوط کرده و سپس پودر شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر با همزن مخلوط کنید تا بافت آن شبیه خامه شده و ۱ و نیم برابر شود . مدت زمان هم زدن کره گیاهی با پودر شکر باید چیزی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه و کره حیوانی ۱۲ دقیقه باشد تا به بافت مورد نظر برسید. پس از آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و وانیل یا طعم دهنده های دیگری مانند هل ، پوست لیمو یا پرتقال و .. را به مخلوط بیافزایید تا بوی تخم مرغ را از بین ببرد .

در ظرف دیگری ، آرد را الک کنید و با پودر کاسترد مخلوط کنید . سپس این مواد را با مواد قبلی با همزن با دست مخلوط نمایید . اما بهتر است با دست همه ی مواد را با هم ورز دهید تا به همزن فشار نیاید . می توانید ۲۰ تا ۳۰ گرم ارد را به مواد اضافه نکنید و به جای آن کاکائو بریزید تا شیرینی گل مینای دو رنگ داشته باشید . سپس چند دقیقه آن را ورز دهید .

در شیرینی هایی که آرد برنج و سفید در آن استفاده می شود باید نیم ساعت استراحت در جای خنک یا یخچال برای آن در نظر گرفت . بعد از استراحت دادن خمیر را با وردنه باز کنید و با قالب گل مینا ، قالب بزنید و روی کاغذ روغنی داخل فر قرار بدهید. شیرینی را به مدت۲۰ الی ۲۵ دقیقه در طبقه دوم با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید و در طول پخت حتما چند بار از آن سر بزنید ( کف شیرینی باید طلایی باشد ونسوزد )

نکته هایی در مورد پخت شیرینی گل مینا

  1. اگر از کره گیاهی در پخت شیرینی استفاده می کنید به ۲۰ تا ۳۰ گرم آرد بیشتری نیاز دارید اما در مورد کره ی حیوانی برعکس است و به آرد کمتری نیاز دارید.
  2. از پورد قند به جای پودر شکر استفاده نکنید زیرا شیرینی در فر ترک خواهد خورد.
  3. اگر استراحت خمیر از یک روز بیشتر شد باید آن را در فریزر نگهداری کنید .
  4. می توانید مقداری از خمیر را با رنگ های خوراکی ، زعفران و یا کاکائو مخلوط کنید تا شیرینی های رنگارنگی داشته باشید.
emruz-online-sweet شیرینی خانگی مخصوص عید

شیرینی خانگی مخصوص عید

اسکار گردویی و مواد لازم برای تهیه آن

زرده تخم مرغ ؛ یک عدد

سفیده تخم مرغ ؛ یک عدد

کره نرم ؛ ۷۵ گرم

آرد ؛ ۱۲۵ گرم ؛یک پیمانه

پودر قند ؛ ۵۰ گرم

هل ؛ ۱/۲ قاشق چایخوری

گردو خورد شده ؛ ۱۰۰ گرم

ابتدا کره و پودر قند را با همزن آنقدر بزنید تا رنگ آن تغییر کند و صاف و یکدست شود سپس زرده و هل را اضافه کنید و مقداری هم بزنید . آرد را به مواد اضافه کنید و کم کم ورز بدهید تا نرم و لطیف و یکدست شود .

fo1494 شیرینی خانگی مخصوص عید

شیرینی خانگی مخصوص عید

سفید تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و از مواد به اندازه یک فندق به شکل گلوله در بیاورید و داخل سفیده بزنید و سپس داخل گردو بیاندازید و داخل سینی فر قرار دهید . در پخت این شیرینی نیازی  نیست کف سینی چرب شود یا از کاغذ روغنی استفاده کنید . فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود و شیرینی ها را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .

 

 

فرناز سهیلی

فرناز سهیلی هستم؛ کارشناس مدیریت آموزش، نویسنده در سایت سیترین و چندین سایت پرمحتوای دیگر! دو سال است که در زمینه ی تولید محتوا فعالیت دارم و پس از مدت کوتاهی آنقدر به نویسندگی علاقمند شدم که فکر میکنم نمی توانم از نوشتن دست بردارم. از دیگر علایق من یادگیری چیزهای تازه است . هر چیزی که بتواند من را به چالش بکشد مسلماَ عاشق آن خواهم شد. یادگیری سئو ، موسیقی و فوتبال از چالش های جدید در زندگی من هستند.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *