روش های یادگیری

روش های یادگیری و روش های تقویت حافظه

در مقاله قبلی از فرزندان و امتحانات نودی ، راههای یادگیری و ویتامین هایی برای تقویت حافظه توضیح داده شد. با ما همراه باشید تا در آخرین بخش از راهکارهای تقویت حافظه چند روش کاربردی برای یادگیری بهتر و روش های یادگیری را توضیح دهیم.

جويدن كندر براي تقويت حافظه

كندر به دفع بلغم كمك مي كند و بدن را از زوائد بلغمي پاك مي كند و به همين واسطه به شفافيت عقل كمك مي كند و در طب قديم بر اثر ضد فراموشي كندر تأكيد شده است.

مداومت در ورزش

TD_WorkoutWhileStudying_02 روش های یادگیری

روش های یادگیری

ورزش موجب آرامش فكر و درك بهتر مطالب علمي و ازدياد هوش و حافظه است.

در ورزش رعايت چند نكته بسيار مهم است:

– انجام ورزش بلافاصله پس از برخاستن از خواب صحيح نيست. مدتي بايد بگذرد تا بدن آماده ي ورزش شود.

– ابتدا با حركاتي آرام مثل نرمش و قدم زدن ملايم شروع كنيد و بعد آن را شديدتر كنيد تا وقتي كه بدن عرق كند. اين نشان سوخت و ساز كامل بدن است.

– تنفس با بيني بصورت عميق در هنگام ورزش بهتر است.

– بعد از ورزش ده دقيقه يا بيشتر روي زمين به صورت دو زانو بنشينيد.

– هنگام ورزش معده نبايد پر باشد زيرا خود باعث بيماري مي شود.

– بعد از ورزش در صورت تشنگي فقط جرعه اي آب يا دوغ نوشيده شود. آب را نبايد سر بكشيد.

– قبل از ورزش خصوصاً شنا؛ خوردن يك يا دو عدد خرما مفيد است. اما ترشيجات و ميوه هاي سرد مثل آلبالو گيلاس و هلو نخوريد.

– حمام بعد از ورزش بسيار مفيد است و خستگي عضلات را رفع و آلودگي عرق را بر طرف مي كند. حمام قبل از ورزش هم اثر بخشي ورزش را بيشتر مي كند.

خوردن ماست و سبزي هاي غير محرك

ماست كه براي بدن انسان و سلامتي عمومي آن و طول عمر بسيار مفيد است.

سبزيهاي هم به علت ويتامين ها و مواد معدني عالي كه دارند از ضروري ترين خوراكي ها براي سلول هاي بدن و از جمله سلول هاي مغزاند. سبزيها داراي سلول هاي حياتي و سبزينه اند و به همين واسطه، روح حياتي خود را به بدن انسان وارد مي كنند و سر زندگي و نشاط را با خود به همراه مي آورند.

اما سبزي هاي محرك كه استاد داروئيان از خوردن آن ها براي هوش و حافظه منع فرموده اند عبارتند از تره، پياز، پيازچه، نعناع، تره تيزك، ريحان، ترخون و مرزه كه داراي طعم تند و معطر مي باشند.

خوردن ميوه هاي رسيده

study-snacks-to-help-you-concentrate-1024x683 روش های یادگیری

روش های یادگیری

قند ميوه هاي رسيده يعني فروكتوز و گلوكز و سلولز غذاي مغز است و سلولز اين ميوه ها يعني فيبر آن ها موجب تخليه روده ها و حركت طبيعي گوارش مي شود و در نتيجه باعث شادابي و تقويت هوش و حافظه مي شود.

فرناز سهیلی

فرناز سهیلی هستم؛ کارشناس مدیریت آموزش، نویسنده در سایت سیترین و چندین سایت پرمحتوای دیگر! دو سال است که در زمینه ی تولید محتوا فعالیت دارم و پس از مدت کوتاهی آنقدر به نویسندگی علاقمند شدم که فکر میکنم نمی توانم از نوشتن دست بردارم. از دیگر علایق من یادگیری چیزهای تازه است . هر چیزی که بتواند من را به چالش بکشد مسلماَ عاشق آن خواهم شد. یادگیری سئو ، موسیقی و فوتبال از چالش های جدید در زندگی من هستند.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *