loading...

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

پخت غذاهای متنوع با مرغ ، یکی از نیازهایی است که هر آشپزی باید آن را فرا بگیرد . تنوع در غذا و پخت غذاهای جدید و خوشمزه اطرافیان شما را شگفت زده خواهد کرد . با ما همراه باشید تا آموزش پختن غذا با فیله مرغ را در مجله ی آشپزی نودی به شما ارائه کنیم .

روش ها و آموزش پختن غذا با فیله مرغ

مرغ گریل شده با سالسای آووکادو

مناسب برای : ۴ نفر

IMG_1137-11-1024x1024 آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

مواد لازم برای تهیه مرغ با سالسا :

  •     فیله مرغ (بدون پوست و استخوان): ۴ عدد
  •     پوست لیمو سنگی (رنده شده): یک ق س
  •     آب لیمو تازه: یک سوم پیمانه
  •     عسل: یک و یک دوم  قاشق چای خوری
  •     روغن زیتون: یک چهارم پیمانه (مقداری برای چرب کردن گریل)
  •     برگ گشنیز (خرد شده): یک سوم پیمانه
  •     فلفل سیاه : به مقدار لازم
  •     سیر: ۳ حبه
  •     نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سالسا:

  •     آووکادو (نگینی خرد شده): یک و نیم عدد
  •     گوجه فرنگی (خردشده): ۲ عدد
  •     پیاز قرمز (خرد شده): یک دوم پیمانه
  •     سیر (ریز خرد شده): ۱ حبه
  •     فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  •     آب لیمو ی  تازه: یک قاشق سوپ خوری
  •     نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ با سالسا :

با استیک کوب سینه های مرغ را خوب بکوبید تا نرم شوند سپس آب لیمو ، روغن زیتون ، پوست لیمو رنده شده ، عسل ، برگ گشنیز ، سیر خرد شده ، نمک و فلفل سیاه را خوب با هم مخلوط نمایید . سینه های مرغ را در این مخلوط به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید . مرغ طعم دار شده را در گریل از قبل چرب و گرم شده ، کباب کنید و سالسا را روی آن ریخته و تزیین کرده و سپس سرو کنید .

سالسا را چگونه تهیه کنیم :

آووکادو، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و آب لیموترش را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید، سالسای شما آماده است .

خوراک فیله ی مرغ با قارچ

مواد لازم برای تهیه فیله ی مرغ

  • سینه ی مرغ : دو عدد بزرگ
  • قارچ : ۲۵۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • سیر : ۷ حبه متوسط
  • پودر کاری : یک ق مرباخوری
  • آب لیمو : ۴ ق غذا خوری
  • زعفران دم شده : یک لیوان
  • نمک : به مقدار دلخواه

طرز تهیه خوراک فیله مرغ با قارچ :

سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و سپس پیاز را خرد می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم وقتی طلایی شد سیرها را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . سینه های مرغ را به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و تا حدی که رنگ مرغ ها سفید شود ، سرخ می کنیم . یک لیوان زغفران،  پودر کاری و آب لیمو و نمک را به مرغ هااضافه می کنیم . وقتی مرغ پخته شد ، قارچ خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا حدی که آب آن خشک شود روی اجاق بماند . ( می توانید مقدار قارچ را به سلیقه ی خودتان کم یا زیاد کنید .)

Chicken-Breast-with-Sauteéd-Mushrooms_ad76mz آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

مرغ بریونی

  •     مرغ کامل (با پوست باشد بهتر است ) : ۱ عدد متوسط
  •   پیاز : ۳ عدد
  • سیر: ۵-۶ حبه
  • آب لیمو  تازه : ۱ عدد
  • رنده پوست لیمو : ۱ عدد
  • روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ : ۲ قاشق سوپخوری
  • کره : ۵۰ گرم
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه لیمو فلفلی : ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مرغ بریونی برای چهار نفر

بهتر است پوست مرغ بدون پارگی و سالم باشد تا ظاهر غذا پس از آماده شدن ، زیباتر به نظر برسد ؛ اما اگر پوست آن کاملا سالم نبود هم ایرادی نداره و در مزه مرغ تاثیری ندارد . البته مرغ بریانی نیازی به دوختن شکم ندارد ، چون شکم آن پر نمی شود . برای تهیه این غذا ، ایتدا مرغ را کامل شسته و تمیز کنید ، سپس اجازه دهید به طور کامل خشک شود . پیازها را به صورت درشت خلالی کنید و سیر ها رو خرد نمایید ، سپس نمک ، ادویه و یک قاشق از زغفران و روغن مایع و آبلیمو و پوست لیمو را به پیاز و سیر اضافه کنید .  طعم مرغ با ادویه لیمو و فلفل ، خیلی خوشمزه اس که حتما باید امتحان کنید . پوست لیمو و آب لیمو هم باعث طعم دار شدن بهتر مرغ می شود .

perfect-roasted-chicken-mscs109_horiz آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

در ظرف مناسبی یک فویل پهن کنید و مرغ را داخل آن قرار دهید . با مخلوطی که آماده کرده اید داخل شکم مرغ و قسمت های بیرون مرغ را به صورت کامل بپوشانید . می توانید روی مرغ را هم فویل بکشید و بگذارید دو ساعت در یخچال بماند تا خوب مزه دار شود . البته می توانید اگر زمان نداشتید همان موقع  مرغ را با فویل روی ظرف داخل فر قرار بدهید .

باید فر را از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید و روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید . طبقه وسط فر نیز برای گذاشتن مرغ خوب است . مدت زمان پخت مرغ ، دو ساعت است که بهتر است چند باری به آن سر بزنید تا از سوختن آن جلوگیری شود .

piciVovBJ آموزش پختن غذا با فیله مرغ

آموزش پختن غذا با فیله مرغ

در انتها این فیلم را ببینید تا ۱۱ دستور پخت ساده مرغ را فرا بگیرید

فرناز سهیلی

فرناز سهیلی هستم؛ کارشناس مدیریت آموزش، نویسنده در سایت سیترین و چندین سایت پرمحتوای دیگر! دو سال است که در زمینه ی تولید محتوا فعالیت دارم و پس از مدت کوتاهی آنقدر به نویسندگی علاقمند شدم که فکر میکنم نمی توانم از نوشتن دست بردارم. از دیگر علایق من یادگیری چیزهای تازه است . هر چیزی که بتواند من را به چالش بکشد مسلماَ عاشق آن خواهم شد. یادگیری سئو ، موسیقی و فوتبال از چالش های جدید در زندگی من هستند.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *